Besøg hos Galschiøt

Rundvisning og foredrag af Jens Galschiøt
Fredag 19. jan. 2018 kl. 18:00

Inkluderer kaffe/te ved ankomst og rødvin i galleriet

Varighed 2-3 timer

VELKOMMEN

Galleri Galschiøt er billedhuggeren Jens Galschiøts værksted og museum på 2.500 m2.
Stedet er et af Danmarks mest spektakulære og største private kunstværksteder. Stedet bugner af aktiviteter, og der er foruden kunstnerens værksted også bronzestøberi, Galleri-butik, kunstskoler, pilefletværksted, Tv-studier, skulpturpark og et 400 m2 stort kunstgalleri.

Besøger man Jens Galschiøt i hans store atelier og arbejdende værksted med dedikerede mennesker, får man uundgåeligt en følelse af at være vidne til noget stort, og som tiden går, og livsværket begynder at kunne ses i et større perspektiv, forstår man, at denne kunst rækker langt ud over Danmarks grænser.

Jens Galschiøt er en ener på den internationale og danske kunstscene, og hans kunstneriske aktiviteter har vakt stor opmærksomhed verden rundt. Hans voldsomme engagement, energi og kunstneriske talent har noget på hjerte, og hans skulpturer og kunstneriske happeninger berører alle som er vidne til dem, og hele det kunstneriske værk handler netop om at have noget på hjerte, at have hjertet på rette sted, at synliggøre verdens urimeligheder og tabuer og tvinge beskueren til en aktiv stillingtagen.
Dette er kunst, der ikke er underlagt spidsborgerlige normer, og som tør bevæge sig imod strømmen, som al stor kunst jo handler om. Styrken i værket er, at det ikke havner i en rigid protest, men rummer ægte indignation parret med følelser, æstetik, sensualitet, energi og humor.

Klik på billedet for at se Galschiøts hjemmeside.

Vi mødes på adressen  Galleri Galschiøt, Værkstedet, Banevænget 22, Odense N
Pris: 75 kr. for medlemmer og 125 kr. for ikke-medlemmer (betaling kontant)
Tilmelding nødvendig til Margrethe T. Justesen tlf. 6127 3627